L’autoretrat

Bones, sóc l’Ot.
He aprofitat autoretrat i la intervenció creativa per donar-li una dualitat a l’obra, per tant, cobren més sentits juntes. L’autoretrat des de la perspectiva d’un mateix, és un dibuix experimental amb els materials que ens permetia l’activitat intentant arribar a la realitat amb les meves curtes capacitats de dibuix i afegint-hi la dificultat de fer-ho amb la mà esquerra. (L’altra opció la vaig veure inviable). La intervenció creativa, per altre costat, és la visió d’un mateix interferida per la pressió de la societat, que molts cops ens porta a pensar que podríem trencar el mirall i això ens pot arribar a deixar cor ferits o tocats mentalment. He utilitzat goma per fer segells o tampons que m’havia sobrat d’altres projectes, sucats amb tinta i   sobre el paper.

Entrada similar

Deixa un comentari